Despre Noi

Situat aproape de centrul orasului Tulcea, pe starada Podgoriilor nr. 79C, colt cu Aleea Sulfinei, intr-o zona linistita si intima, restaurantul Flacara Vie este deja cunoscut pentru deliciile culinare si calitatea bauturilor servite clientilor sai. Specialitati pregatite cu pasiune de bucatarii nostri, ospitalitatea, ambianta deosebita pe care o gasesti atat in restaurant cat si pe terasa, iata ceea ce recomanda restaurantul nostru.

Istoria restaurantului nostru incepe din anul 2006, cand s-au pus bazele localului in care va invitam azi cu drag. Specificul nostru este unul traditional romanesc, dar care imbina gustul bine cunoscut al bucatelor romanesti cu aranjamente moderne. Din 2006 si pana in prezent au avut loc modificari facute cu dorinta de a va surprinde placut, sala festiva fiind incapatoare si cu un design ce se potriveste atat zilelor festive, botezuri sau zile de nastere, dar si pentru o masa obisnuita impreuna cu prietenii sau familia.

Cu timpul am reusit sa ne perfectionam serviciile, bucatari cu experienta de peste 20 de ani se straduiesc zilnic sa prepare atat meniul fix, pe care puteti sa-l comandati in oricare zi, dar si meniuri deosebite, care cu siguranta va vor surprinde in mod placut. O variata lista cu preparate din pui, vita, porc sau peste va sunt oferite alaturi de garnituri traditionale din legume proaspete.

Personalul nostru va saluta si va asteapta sa ii treceti pragul fie ca veniti la o cina romantica in doi, fie la o iesire cu familia si prietenii.